top of page
Stitch Logo Top Website Rood.gif
  • Facebook Social Icon

Kosten

Kosten

Lasersnijden.

Kosten voor Laser snijden en graveren worden berekend per minuut dat het Laserapparaat er mee bezig is. Richtlijn is €1,- ex btw per minuut. Afhankelijk van het ontwerp en de optimale instellingen, wordt er een passende prijsopgave gedaan. Voor een correcte prijsopgave is zodoende een bruikbaar vector-bestand danwel tekening nodig. Voorkeur gaat uit naar een *.AI of *.dxf bestand.

Daarnaast geld; hoe groter de oplage, hoe lager de prijs per stuk.

Materiaalkosten.

Wij kunnen in principe alle gewenste (bovenstaande) materialen voorzien. We kunnen echter ook uw eigen materiaal gebruiken, mits getest en goed bevonden voor gebruik. Wilt u weten of uw materiaal geschikt is, neem dan even contact op.

Start- en Instelkosten.

Voor elke nieuwe opdracht rekenen wij €20,- ext btw start- en instelkosten. Deze kosten zijn bedoelt als vergoeding voor het beoordelen van het aangeleverde bestand en het optimaliseren van de laser instellingen voor uw opdracht.

Mocht het gaan om graveren op producten door u aangeleverd, dan bedragen de start- en instelkosten €50,-. Reden hiervoor is dat er een mal gemaakt moet worden om uw producten te verdelen en fixeren in de machine.

Teken- en Ontwerpkosten.

Naast volledige kant-en-klaar aangeleverde bestanden of tekeningen kunnen we ook starten vanuit een schets of idee. De kosten die gemoeid zijn met het 'laser-klaar' maken van een ongeschikt bestand of schets vallen onder de teken- en ontwerpkosten. Deze worden gerekend aan €60,- ex btw per uur. In de praktijk hebben we voor kleine opdrachten ongeveer 15 minuten nodig tot meerdere uren voor complexe opdrachten.

Overige kosten.

Overige kosten kunnen bijvoorbeeld verzendkosten zijn of andere bewerkingen als lakken, spuiten, bedrukken, assemblage, etc. Al deze kosten worden op voorhand door gesproken en toegevoegd aan een prijsopgave.

bottom of page